Whoopies!







Måndagsbak... hmmm. Det var ju såhär jag INTE skulle göra. Men jag blev så sugen på att baka och Jani kom hem lite tidigare från jobbet. Testade att baka Red Velvet-whoopies med smörkräm på vit choklad. Tyckte dom blev både fina och goda så dessa kommer nog bakas flera gånger! Fikasugen?

Första advent

I dag har det varit en jättemysig dag. Började med lite morgonmys hemma med Elton, när Jani var på gymmet. Elton tycker att han är en stor kille och vill helst sitta själv! Man ska inte underskatta en 3 månaders bebi...

Sen åkte jag till Millan för lite adventsmys med tjejerna. Har blivit lite av en tradition!

Lånar denna bild från dig Millan, hoppas det är ok :)



Gårdagens...

Igår var jag och Elton i Farsta för att luncha med några fd kollegor. Hade gjort honom så fin i sin fiiinaste body och skor... men lillkorven sov hela tiden. Trodde han skulle vara lite gosig dagen till ära, men eftersom morgonen varit kaos så var det kanske lika bra att han sov. Kanske är gladare nästa gång!



Sov fortfarande när vi kom hem... Ja, trött blir man om man är uppe om nätterna och busar!


Men när pappa kom hem blev han pigg och busig! Som vanligt :)

Nattugglan



En vaken liten filur nattetid, den lilla busbebisen!!! Tur för honom att han är så söt...

Saffrans cup cakes med lemoncurdfrosting





Lite sötsaker till första advent.

Min lilla tigerunge




Baby Force I







Eltons första skor. Present från moster Caroline. Så gulliga!

Senaste nytt från bullmamman





Chokladkaka med cream cheese frosting. Som ni förstår är Jani överlycklig, med vi har båda bestämt att jag inte ska baka mer efter nyår, inte en vanlig måndagkväll i alla fall...

Tårta till pappa



Självklart tog jag tillfället i akt och bakade en tårta till pappa idag på Fars dag. Det blev en prinsesstårta. Körde lite halvfabrikat men det funkade fint. Tog ju tillräckligt med tid att försöka få till rosorna... men nästa gång gör jag nog egna tårtbottnar och vaniljkräm. Men oavsett så var tårtan väldigt god!

Kommer garanterat att göras igen!

Dagens cupcake




































I dag blev det cupcakes - igen. Anledningen till det var att jag hade lovat att baka till kvällens söndagsmiddag hemma hos mamma och pappa. Tanken var att jag skulle ta med mig chai-muffinsen, men... dom gav jag bort i lördags till mina föräldrar eftersom dom ville bjuda på dessa när farmor kom över på middag. Lika bra att ge bort för jag kan ju inte äta upp alla själv!

Dagens cupcake blev med lime- och jordgubbssmak. De blev lite misslyckade... brända på kanterna och alldeles mjuka i mitten. Vet inte riktigt varför men kan bero på att jag bakade med ägg-ersättningspulver eftersom syrrans kille är äggallergiker. Ska prova göra dessa igen med riktiga ägg.

Chai

Ikväll bakade jag chaikryddade cupcakes med en frosting av mjölkchoklad och cream cheese. Mina absoluta favoriter hittills!


Busiga lillen


Choklad och vanilj cupcakes


RSS 2.0