Kräftskiva ikväll :)


Livet efter semestern


Tonfisksallad med ägg och yoghurtdressing.

Vi levde tydligen alldeles för gott på semestern säger vågen. Så här hemma har vi kört sallad både till middag och som lunchlåda. Ska även dra i gång med träningen. Poledancen börjar inte förens den 8 september, så innan dess ska jag försöka gymma lite. Har till och med bokat en PT under 10 veckor! Ska verkligen bli kul!


Helgen

I fredags var det jättefint väder ute, så vi passade på att bli bortbjudna till mina föräldrar på middag. Satt ute på baksidan i kvällssolen och grillade. På dagen hann vi även med lite saker här hemma. Bland annat målade vi listerna vita (har eklister vilket vi inte riktigt gillar...) i hallen och köket. Ska även måla om listerna i resten av rummen. Sen slipade och oljade vi räcket på framsidan. Blev jättefint! Synd bara att det regnade igår...

I går blev det middag och kortspel med Carolina och Mobin. Perfekt kväll för kort eftersom det var så dåligt väder... lite mysigt att sitta inne och spela då!

Idag är jag hur trött som helst... men eftersom jag börjar jobba imorgon måste jag tvätta och stryka lite jobbkläder. Men det ska faktiskt bli skönt att komma tillbaka till vardagen och jobbet. Fyra veckors ledighet räcker gott och väl, börjar bli lite rastlös.

Här kommer lite bilder från i fredags:


Fint med rosor från trädgården.


Blev lite grillning i det fina vädret.


Tavlan är klar!




Nu vill jag ha

Nu vill jag ha en ny kamera! Har nämligen precis försökt att fota kvällens middag men förgäves. Men tyvärr står prylar till hemmet högst upp på inköpslistan, så kamera får vänta. Synd bara att jag inte fick nån bra bild på maten, för den var så himla god! Kycklinggratäng med basilika och tomat och lite smak av senap.

Vad har jag gjort de senaste dagarna då? I lördags grill och dricka hemma hos Anders och Nina. Blev väldigt sent och lite slirigt.... så igår var vi lite trötta! Men åkte ändå med Nina och handlade lite i Farsta, bland annat en canvasduk som jag ska göra tygtavlan av.

I dag har vi försökt vara lite hälsosamma trots det trista vädret. Började dagen med en långpromenad i regnet och efter det körde jag ett pass på stången. Ska försöka ta morgonpromenader hela veckan nu, bara för att komma igång lite! Och så är det ett ganska skönt sätt att börja dagen på.

Nu ska jag lägga mig i soffan och njuta av att jag fortfarande har semester!!!


RSS 2.0