Hemma igen

Nu är jag hemma efter en tredagarskurs på Lejondals slott i Bro. Har varit tre riktigt bra dagar, känner mig full av positiv energi! Bästa kursen hittills, alla gånger! Otroligt trevligt sällskap, fantastisk mat och inspirerande kursinnehåll - kan man begära mer?

Nu är det i alla fall bara att försöka komma in i vardagen igen, men kommer ju garanterat sakna löjrommen på frukostäggen...


Årets första tulpaner!


Aaaaj

I dag är ingen kul dag, kan knappt gå! Har en sån djävulsk träningsvärk att det inte är sant!

Spelade badminton i måndags med en kollega och slet som en galning för att klara mig igenom de 60 min vi hade bokat. Men min kropp är tydligen inte vad den en gång var... haha man börjar nog bli lite gammal. Först hade jag mest ont i axeln, men nu är det vaderna som spökar.

Hoppas bara att det är bättre tills imorgon, åtminstonde så att jag kan gå normalt.. annars blir det mobbning på jobbet imorgon, garanterat!

Nästa badmintonpass är redan bokat, så jag hoppas verkligen att jag repat mig tills dess. För det är ju hemskt kul att spela!


Ingen bakispizza här inte...

I kväll slog vi på stort och skippade den nästan obligatioriska pizzan såhär dagen efter nyårsafton. I stället blev det plankstek, hur gott som helst en bakisdag som denna! Visst ser det smaskigt ut? 






Lite bilder från nyårsafton!


Här är middagsbordet hemma hos mig nästan färdigdukat.


Till förrätt serverades toast skagen. Varmrätten blev entrecote
med chevré, rödvinssås och sparris. Smarrigt!


En liten nyårspuss...


... och en till...


... men det här är riktig kärlek!!!


Natta och jag.


Gott nytt år!!!


RSS 2.0