Grön pasta


Mozzarella, avokado, bladspenat, gurka och pesto.



Blandat med pasta och pinjenötter blir det toppen!


Tiden rusar

Tiden rusar verkligen iväg om dagarna. Skönt, tänker ni. Men icke! Är så förbaskat trött på att inte hinna med det jag ska på jobbet! Helt plötsligt är klockan fem och dags att gå hem. Blir tokig!!!

Nu är jag i alla fall hemma så jag får väl försöka tänka på ngt annat.

Nu ska jag laga lite mat och sen är det dags för veckans Gossip Girl! Härligt!


Ungefär



Ungefär såhär ser bilen ut!

Längtar verkligen tills på fredag när pärlan ska hämtas!


Söndagsmiddag



Kvällens middag bestod av fläskfilé, svamp, timjan och tranbär med potatismos till.

Perfekt söndagsmat!


Fyra hela dagar


Fyra hela dagar utan nikotintuggummi. Hur duktig är jag inte? 

De första 2 dagarna var allra värst. Var på riktigt dåligt humör (ville bara krypa ner i sängen, dra täcket över huvudet och grina som en liten bebis) och så svettades jag som en hel karl. Men nu känns det bättre, ska verkligen kämpa på den här gången. Men som man brukar säga så får man ta en dag i taget.

Jag ska dock inte skryta allt för mycket, för jag är inte helt utan nikotin. Jag har plåster för att lindra den värsta abstinensen och för att kunna sova. Sist jag slutade så kunde jag inte sova på flera nätter, men med plåster går det bättre.

Wish me luck!


Städdag på gården


I dag var jag uppe med tuppen för att ge mig ut på gården och städa! Fick uppdraget att rensa ogräs och rycka tistlar. Var faktiskt ganska kul att fixa och dona lite, och fint blev det! Borde fotat en "före"-bild så att ni fick se hur hemskt det såg ut! Mellan buskarna och trappan var det fullt av ogräs, mossa och stickiga tistlar... men nu är allt borta! Men det va lite tungt att bära alla 50 kilos säckar med täckbark... försökte få hjälp av Jani men han vägrade komma ut den latmasken.

Resten av dagen kommer garanterat bli lugn, för jag är helt slut!







Nu har vi köpt ny bil!

Det blev en liten Peugeot 307 HDI!

Hämtar den på fredag... då får ni se bilder!


Fritid



Mina föräldrar verkar ha lite för mycket fritid för nu har de gått och köpt varsin kajak. Cykla, golfa, löpträna, sjunga och paddla kajak. Hur dem hinner med allt vet jag inte, men jag tycker i alla fall att kajakerna var bra köp! Bilden är från helgen när de var ute sist, visst ser det mysigt ut?

Det som är bra är att man säkert får låna och pröva paddla om man är riktigt snäll (och det är jag ju).




Drömmer jag?

När jag kommer hem från jobbet står maten på spisen.

Karln står och plockar med disken.

Lever jag i en drömvärld?


Coco



I kväll har jag och mamma varit inne i stan. Blev lite shopping på Zara och sen gick vi på bio och såg filmen om Coco Chanel. Hade verkligen inga förväntningar men det var riktigt bra. Så där härlig som bara franska filmer kan vara.



Bild: moviezine.se


Sista sommarhelgen?



Solvarma bär...


... och sista dagen i solen?

Vilket härligt väder det har varit idag! Men tyvärr är det väl den sista värmen man får känna på ett bra tag...

Planen för dagen var egentligen att sova och vara bakis, men när jag vaknade i morse (eller rättare sagt runt kl ett...) var jag ganska pigg. Så jag bestämde mig för att städa lite för här hemma ser det ut som om det varit världskrig. Men det var så fint ute så jag åkte hem till mina föräldrar i stället. Satt ute på altanen hela dagen och bara hade det bra.

I går var jag ute med jobbet. Började kvällen på ett ställe vid Slussen där vi åt middag och drack lite drinkar. Sen blev det East och efter det Blue Moon. Trots att det blev en lång kväll så blev det ganska lugnt ändå. Men det var väl lika bra det!

Nej nu ska jag gå och sova. Hoppas ni haft en bra lördagskväll!


Nytt



Lite nytt i höstgarderoben måste det ju bli. Man vill ju inte frysa.


Back in business



Jag har inte bara börjat blogga igen, jag har även återupptagit träningen!

I kväll blev det 6,5 svettiga km i spåret. Skönt att röra lite på fläsket! Nu känns det verkligen att hösten är här; gula löv på spåret och friska höstvindar. Lite mysigt på något sätt.

Nu ska jag dricka upp min proteindrink som jag snott av Jani och sen blir det Idol.

Hoppas ni har en trevlig kväll!


Kräftis

I går var vi på kräftskiva ute på gården med grannarna. Långbord var uppdukat och vi var väl en 40-50 stycken som slöt upp. Det var jättekul att träffa lite folk här i området, man ser ju aldrig nån ute annars. 







Fredagsmys







I fredags blev det mys i vanlig ordning med Natta.

Det serverades rökta räkor, saffransaioli, baugette, lite småplock, osttallrik och Cava att dricka.  Killarna åt, som alltid, sin egen mat; dagen till ära blev det kebabpizza. Förstår inte riktigt hur dem tänker ibland, men men...


Cats



I går var jag och mamma på Circus och såg Cats. Hon fick tag i biljetter av en bekant till publikrepet, så det bestämdes lite i sista minuten att vi skulle gå. Jag blev självklart jätteglad eftersom jag älskar musikaler! Dessutom är det kul att få se föreställningen före premiären!

Själva uppsättningen var fantastisk. Fullt ös hela tiden, mycket sång och dans. Tror dock att man behöver vara lite förtjust i musikaler för att gilla denna, för den var inte lika lättsam och rolig som tex Mama Mia, Grease och Footlose, eftersom storyn var lite annorlunda.

Men jag gillade den! =)





RSS 2.0