iPod skor =)



Jag har förresten köpt nya träningsskor! Mina gamla ligger längst ner i en gammal flyttkartong någonstans nere i förrådet och jag orkade verkligen inte leta... dessutom behövde jag ett par nya för jag gillar inte riktigt aerobicsskor. De nya är iaf hur sköna som helst, känns som inomhusfotbollsskor =) Dessutom kan man koppla dem till sin iPod så får man veta hur långt man sprungit, antal steg, kalorier osv.Spana in http://www.apple.com/se/ipod/nike/. Hi tec eller vad... men problemet är att jag inte har en iPod (är lite efter när det gäller såna där teknikgrejor). Har tänkt köpa en länge men det har inte blivit av! Får väl hoppas på en fin födelsedagspresent.

Bild: apple.com

Tjejkväll

Igår blev det en spontan tjejkväll hemma hos mig. Stackars lilla J... han hade räknat med besök av en och så hamnade nästan hela gänget här! Han stängde in sig på sitt rum och stannade där hela kvällen! Haha... hur som helst blev det en jättetrevlig kväll.. inte minst när gästerna hade med sig ost, kex, oliver, melon och vindruvor... och vin. Mys! Synd att inte alla var samlade dock... vi saknade allt en kär vän!




Idag har det varit en lugn dag med en hel del swedsec-plugg. Satt hemma hos min mor och pluggade.. hon bjöd på god middag (lax och ugnsbakade grönsaker), trevligt babbel och till på köpet hade hon köpt en massa kjolgalgar till mig =) Har klagat så länge på att jag inte har några... mammor vet vad man behöver!

Glömde förresten berätta vad jag gjorde efter jobbet igår... jag invigde gymmet! Har ju lite så där lagom ont i kroppen idag kan man säga.... Men det känns bra!

Fick hem ett paket från eleven.se förresten (eller fick och fick... tvingade Flis att leverera det personligen). Har beställt en ögonfransnäring (Revitalash) som tydligen ska vara jättebra. Är trött på fransar som bara går av! Har inga förväntningar alls med det ska bli kul att prova ändå (ja Flis, jag vet att jag är lite töntig men det bjuder jag på...)!



Bild: eleven.se

Värme!



Idag har samtalen på jobbet alla lutat åt samma håll - semester och utomlandsresor! Alla verkar sitta hemma och spana in sista minuten och hur billigt det är att komma i väg från sverige... Kan ha och göra med den hemska snön som kom i morse. Alla verkar även se på Semestersvenskar eller vad det nu heter det där nya programmet. Det är sjukt kul och man kan skatta högt åt alla lantisar från sverige. Hör på det här bara:

Mupp svenskarna i receptionen: "Vi har ett klagomål. På vår biljett står det att vi ska få ett dubbelrum!"
Reseledare: "Ja...?"
Mupp svenskarna: "Men vi har bara fått ett rum!!! Vi ska ju ha två rum, det står ju här!!! Dubbelrum.  Vi har ju barn så vi vill ju ha ett rum för oss själva!" 

Behöver jag säga mer?? En eloge dock till reseledaren för att han inte la sig på golvet och dog av skratt. Det roligaste var att muppsvenskarna kände sig skitsmarta och var helt allvarliga. 

Sen var det en tant som drog runt sin gubbe på shopping runda och när hon skulle betala frågade gubben vem som skulle betala och fick svaret. 
- Haha ja du känner väl till de tre B:na. Bernt Bär och Betalar.  

Hysteriskt kul! Stackars gubben han ville bara dricka G&T och ta det lugnt. 

Jaja som du hör har jag inte så mycket viktigt för mig i mitt liv eftersom jag sitter och citerar det svennigaste programmet någonsin. 



  
 

Noll inspiration..



Det här är vad jag har sysslat med idag. Visst ser det härligt ut? Har verkligen fått tvinga mig själv att sitta still. Men jag har kämpat på i alla fall och kommit en bit på vägen. 

Men gud vad tråkigt det är att vara hemma om dagarna. Hade nästan glömt bort hur hemskt det är. Deprimerande! Nästan längtar till jobbet i morgon så att man får träffa lite folk!

Be mine!



Bild: topshop.com

Neeeej




Hur kul är detta??? Fan, jag hade glömt CSN! Man tror väl på nått sätt att man ska glömmas bort eller på något mystiskt sätt försvinna ur deras system. Men nej, det har jag ju uppenbarligen inte gjort. Suck.

Nytt år, nytt...

... liv? Hmm.. ja man brukar ju säga så i januari. Men nu ska jag verkligen försöka. Imorgon ska jag gå till gymmet för första gången på 6 månader. Så idag blev det lite träningskläder. Behöver egentligen löparskor också men det hann jag inte med på lunchen... så det får bli vid ett senare tillfälle.


Ge mig vår - nu!!!


Dags att börja spana in vårens väskor känns det som. Vill ha!


Bild: Väska Miu Miu, netaporter.com

Sommar...



Efter den här helgen längtar jag verkligen efter sommaren... Förstår inte riktigt hur man överlever vinterhalvåret, speciellt inte när det är mörkt, regnigt och dimmigt som det varit idag. Längtar efter ljusa dagar, sommarkläder och värme...

Recept på begäran...

Här kommer receptet på gårdagens goda pasta!

Ingredienser (4 portioner) :

                                                                   500g pasta                                                                    
2,5 dl matlagningsgrädde
200 g riven mozzarellaost
1 citron
vitlök
färsk persilja


Koka upp matlagningsgrädden, krydda med salt och peppar. Blanda sedan i mozzarellan och låt den smälta. Pressa i vitlöken och lite citronsaft. Blanda tillslut i hackad persilja och servera med pastan! Riv lite citronskal över pastan och lite riven mozzarella.



Lördagsmys



Ikväll sitter jag och L hemma hos mig och myser. Maten vi lagade blev jättegod! Kommer definitivt att lagas fler gånger! Nu kollar vi på tv, dricker lite drinkar och jag har målat hennes naglar i favoritfärgen Jerry från Make Up store! Visst blev det fint?


 

 

Förresten så är Drip Dry från OPI som jag köpte förra veckan superbra! Hade inga förväntningar men det fungerar verkligen, nagellacket torkar på 5 min!

Citron och vitlöksdoftande pasta..



..blir det till middag ikväll för mig och L. Visst ser det gott ut? Hon kommer över snart och har varit och handlat och allt! Vilken lyx att slippa ge sig ut i det här hemska regnvädret... Har legat hemma hela dagen och bara latat mig, kollat lite på film och så. Skulle egentligen ha pluggat men jag har haft så himla ont i huvudet så jag har verkligen inte orkat. Får bli i morgon i stället.  


Bild: arla.se



Slutade tidigt idag..

Slutade tidigt idag, så L kom och hämtade mig på jobbet så gick vi upp till centrum och käkade lite sen lunch. Sen sprang vi runt och kollade lite och jag försökte tvinga henne att shoppa lite. Men min kära vän är lite kinkig så det blev inte så mycket för henne. Jag kanske borde lära mig av henne, borde kanske också bli lite mer kräsen! Men idag har jag iaf fyndat. En vårjacka fråm H&M för 149 kr och för det priset behöver man inte vara så kinkig haha =) Sen blev det en blus från Bondelid, även den var på rea. Perfekt att ha på jobbet.






J kom precis hem och hade hämtat posten och jag har fått hem min svarta långa kofta jag beställde från la Redoute. Herregud nu börjar det gå över styr men reashopping är väl alltid tillåtet. Eller nått...

I kväll är vi bortbjudna på middag.. alltid lika lyxigt! Renstek tror jag att det skulle bli... har inget minne av att jag ätit det tidigare men det är säkert supergott!

Nu har jag hittat..



... min pytonmönstrade väska! Behöver verkligen en brun väska, dessutom är den i samma stil som min Bayswater! Mycket snällare mot plånboken dock... Hittade den på Bianco. Nu ska jag äta sen blir det i vanlig ordning swedsec-plugg tills jag somnar över böckerna.

Gossip och gårdagens rester



Bästa serien på länge!

Ikväll blir det rester till middag, skönt att slippa laga mat! Köttfärssås med mozzarella och spenat. Nu ska jag äta och samtidigt kika på nya Gossip Girl. Sen blir det åter till studierna. Hoppas bara på att jag inte behöver sitta så länge..  



Mums!!!
 

Sen kväll...

Nu är jag äntligen klar för kvällen med dagens plugg. Har kämpat mig igenom en massa diagnosiska test som tydligen ska hjälpa mig inför swed sec tentan. Är så trött på allt om clearing, settlement.... sharpe hit och jensens dit... Inga svåra saker men det är så mycket. Och så lite tid. Mentalt är jag redan klar med skolan och pluggandet... kanske därför jag har så dålig inställning till det här. Trötthet. Känns som att fram tills den 10:e feb när jag skriver får det bli dygnet runt. Vet inte annars hur jag ska hinna. Kom hem idag, kastade av mig kostymbyxorna och på med mjukiskläder, lagade mat... och så helt plötsligt var klockan halv åtta redan. Och jag hade inte hunnit börja med plugget ens... suck... men men jag ska försöka kämpa på, och kanske klaga lite mindre. Försöka ialla fall.  

Åhh.. blir vansinnig på att det inte går all ladda upp bilder! Vet inte riktigt vad som är fel. Blir imorgon istället. Nu ska jag sova. God natt!


Trött söndag

Tjejmiddag igår med brudarna så det är väl inte så konstigt att man är trött idag. Kvällen var jättemysig med trerätters, vin och en massa babbel. Tack gumman för en härlig kväll!

Idag har jag legat i soffan och kollat på film och halvsovit. Har kollat lite på film, bla. Rocknrolla, men jag somnde och hann inte se klart den... trots att Gerard Butler var med men inte ens det kunde hålla mig vaken! Då är man mycket trött. Men nu har jag fått i mig lite mat så jag känner mig lite piggare. Åt oxfilé med pompa och bea... det va faktiskt länge sen vi åt det så det var gott!



Mysig söndagsmiddag

Fifth Avenue Shoe Repair

www.shoerepair.se


Jeans!

Känns som det är dags att köpa ett par nya jeans. Var länge sen jag köpte ett par... jag avvaktar jämt att köpa några eftersom jag "snart" ska komma i mina gamla jeans i stlk 25-26. Hmmm.. kanske får släppa det där snart! Cheap Monday har iaf två snygga par som jag gärna skulle ha i min garderob inför våren.




Bild: cheapmonday.se

Vad är en fredag..

... utan tacos och lets dance? Originellt - jag vet. Skönt är det att ha en hemma kväll iaf. Slutade tidigare på jobbet idag, kändes konstigt. Hade planerat att gå hem och städa men däckade i soffan direkt. Helt slut. Behöver helg.  Vila. Men imorgon är det tjejmiddag så jag vet ju inte riktigt hur det slutar. Men en sak är säker, jag måste börja plugga till swed sec-tentan. Får inte missa en gång till. Men plugga är verkligen det sista jag orkar just nu. Oväntat va?

Fick mitt paket från bubbleroom.se idag! Min fina väst har kommit =)




Glömde det viktigaste...

.

.. nämligen dagens lunchshopping. Jag skulle ju inte handla mer men jag har letat länge efter helt vanliga enkla college-tröjor. Och nu hittade jag dem så jag var tvungen. Plus ett par grå mönstrade strumpbyxor, men sånt måste man ju handla det är ju en förbrukningsvara. (Oj, nu känner jag att jag försöker försvara mig... )

Vad blir det för mat?

Ja du det var en väldigt bra fråga. Jag är så trött så jag orkar inte tänka det... J kör på Oden idag men jag ska ju inte hålla på med sånt längre. Svårt att motstå bara när man jobbar sent, är hungrig och trött. Men jag måste.

J har varit på Mio idag och hämtat våra fina Frank-stolar till matbordet som vi var tvungna att byta. Äntligen... dem har ringt och tjatat på oss hur länge som helst på att vi ska komma och hämta dem, pinsamt! Men nu är det äntligen gjort.


Bild: Stol Frank. mio.se

Lunchshopping igen



Och så blev det lite shopping på lunchen igen... Idag blev det den här svarta blusen från Rules by Mary i matt silke. Jättesvår att ta kort på dock, den ser ut som en gammal trasa på bilden! Sen så blev det ett nytt nagellack från Make Up Store i färgen Aurora. Sen köpte jag Drip Dry från OPI som ska få nagellacket att torka på bara 5 min! Skulle vara super om det fungerar! Lite dyrt dock men det borde ju räcka ganska länge...



Nu får det vara slut på lunchshoppingen på ett tag!

Jobb, jobb, jobb...

Blev sent på jobbet idag igen så nu är jag trött.. Hade massor att göra men det är lika bra att vara kvar och göra klart allt, annars kan man ju ändå inte slappna  av när man kommer hem. Nu blir det käk (tur att det finns gazpacho kvar...) och sen måste jag fixa naglarna... de ser hemska ut! Skönt att göra ngt som inte kräver ngn avancerad tankeverksamhet för jag är helt slut! Borde dock köpa ngt nytt nagellack för jag är så trött på de jag har....


OPI och Make Up Store har i alla fall bäst nagellack!

Sen middag...

Kom hem sent från jobbet idag.. förstår inte varför man aldrig hinner klart med det man ska? Man tycker att man ligger bra till och har koll, men så två samtal senare så är det kaos igen. Men det är väl bara att vänja sig... gillar ju mitt jobb så jag ska inte klaga. Jag vet ju att jag skulle bli galen om dagarna jämt såg likadana ut och om jag gjorde samma saker... 

Nu har jag har precis ätit middag. I dag blev det gazpacho med krutonger som har blivit en favorit.. kan vara för att det påminner så mycket om soliga dagar i Spanien. Kan behövas så här års i vinterkylan... Och så hade nya Elle hittat hem till mig, alltid lika trevligt. Tänk vad lite man behöver ibland för att bli nöjd!




 

Detox


Har köpt ett nytt te som ska rensa ut gifter ur kroppen. Det innehåller bl.a. ingefära, kanel, lakritsrot och kardemumma. Tror inte det fungerar, men gott är det i alla fall! Favoriterna är dock Classic och Choco som jag köper på hälsokostaffärer. Borde kanske köpa med mig lite gott te till jobbet för jag måste verkligen dra ner på kaffet...



 

Skorna har kommit!



Nu har jag fått hem mina nya ankelboots! De var över förväntan faktiskt... för det priset iaf!

Idag har det varit en bra dag. Har bara tagit det lungt och varit förbi hos mina föräldrar. Sen kom L dit och vi blev bjudna på lasagne! Så nu är vi mätta och glada och sitter hemma hos mig och tar oss varsin öl (tack J..)!

Spelkväll



Blev en vild monopolkväll med syrran och Brillo hemma hos oss. Gick inte så bra trots att jag fick Umeå (som då av ngn konstig anledning nu för tiden ska representera Norrmalmstorg...)! Syrran var dock den första att inteckna... haha. Nu ska jag försöka att få dem att gå hem jag börjar bli trött!


Lunchshopping

Sjal från Deep

Mysig perfekt-till-stuprör-tröja från MQ som jag hittade på rean. 


 


Sparkling!



Några av mina absoulta favoritsmycken kommer i från Sparkling Crystals. Ovan är bara några av alla fynd jag gjort där! Leopardarmbandet är min absoluta favorit just nu! Spana in www.sparklingcrystals.se där även en webshop öppnar inom kort!

Maria du är så bra! Tänk att man har en sån entreprenör till vän =)

Vill ha!

Perfekta vardagsklänningen och perfekta baströjan.... från perfekta Acne såklart, vad annars! Klänningen är såklart slut i webshopen... för vill man ha storlek 36 får man vara ute i tid! Alltid samma sak!! Fast det kanske är lika bra det.. tröjan funderar jag dock fortfarande på.



Bilder: Acne. acnestudios.com

 

Byrån färdig!



Ibland är det skönt att jobba sent... som idag när jag kom hem och byrån till sovrummet var helt färdig! Så i och med detta har vi blivit en äkta svenssonfamilj... för en MALM byrå från IKEA måste vara den ultimata svenssonmöbeln! Haha. Skönt dock att få lite mer förvaring... trodde att en 4:a skulle räcka gott och väl för 2 personer men icke! Kan kanske ha och göra med att man har lite för mycket saker också....

Nu är det nog dags för middag. Idag serveras det wokade grönsaker, nudlar och kesella med mango chutney (hur det nu stavas...). Får passa på att äta grönsaker när jag äter själv...

Ljus i mitt hus

Älsklingen var på IKEA idag för att handla en byrå som vi ska ha i sovrummet. Men vilket jobb... tusentals skruvar och muttrar och allt vad det heter. Tur att vi var två, hade blivit galen om jag var tvungen att sätta ihop den själv!!! Och så skulle det väl tagit en vecka eller nått haha. Men vi hann inte klart eftersom klockan blev så mycket och grannarna skulle troligtvis inte uppskatta vårt spikande!!  Så lådorna får vi ta imorgon! Men byrån (utan lådor) står iaf där den ska!


Snäll som han var köpte han doftljus också... som doftar kanelbulle och choklad! =) Ibland behövs det inte mycket för att man ska bli glad!  Nej nu är klockan mycket dags att gå och lägga sig så att man är pigg och glad imorgon! God natt!

Sen julklapp...




Jag är en sån där som aldrig någonsin har använt klocka till vardags... man har ju mobilen! Men sedan ett tag tillbaka har jag funderat på att skaffa mig en klocka, men eftersom jag aldrig kommer till skott med att köpa en så önskade jag mig pengar till en klocka i julklapp. Så nu har jag köpt en =) Blev en snygging från DKNY som jag föll för direkt! Love it!




Första bilden: stjarnurmakarna.se

Nytt på ingång...



... i garderoben. Klickade hem en väst idag från Selected Femme, den är i samma material som bilden visar! Såå snyggt! Hittade även en lång svart kofta från La Redoute och ett par ankelboots från Din Sko! Längtar tills allt kommer så att jag kan springa till lisen och hämta mina paket =) 

Bild: bubbleroom.se

Gårdagens




Gårdagens middag blev en zucchinigratäng med fetaost, tomater, lök, basilika, persilja och vitlök. Gott och nyttigt =). Jag har, precis som alla andra, lovat att 2009 ska bli ett nyttigt år.... får väl se hur länge det håller i sig... Kul att laga mat i alla fall det är jag allt för dålig på nuförtiden.

Pippi på kolibri




Tapet: Grove garden Tara collection (Osborne and little) maleributiken.se

När vi skulle välja tapeter till sovrummet blev jag förälskad i den här underbara kolibri-tapeten! Dock kände vi att det skulle bli för mörkt så det fick tyvärr bli en annan tapet i stället.. Sen får jag syn på denna underbara scarf i samma stil! Får dock hålla utkik efter ett budgetalternativ.... eller kanske ngt annat med kolibris!



Scarf: Alexander McQueen Hummingbird print scarf, netaporter.com

Idag är jag sjuk och hemma från jobbet... riktigt tråkigt faktiskt tycker inte jag har gjort annat än att legat i soffan och kollat tv de senaste dagarna. Inget kul går det heller.... och så är det riktigt promenadväder ute, men så får man bara ligga här hemma och vara sjukling... oj vad synd det är om mig;) 

Inspiration på hög (!) nivå

                                        

Bilder: giuseppe-zanotti-design.com, netaporter.com

Middag för två

Bild bauersthlm.se

Bild: Bauersthlm.se

Igår var jag och Lisen på Bauer och åt middag. En relativt ny restaurang på götgatsbacken, ligger i Krönets gamla lokaler. Maten var supergod och annorlunda, jämfört med den övriga krogmaten i området. Förrätten blev en skaldjurcoctail med avokado och chili. Sedan blev det sötad ingefärslax med korianderskum, syltad shitake, soyastekta rödbetor och bokshoy. Mums!!! Sedan blev det självklart lite goda drinkar och skvaller i lounge delen... En toppenkväll som alltid när sötaste är inblandad ;)


sist men inte minst...?

Eftersom alla mina sötnosar har skrivit blogg sedan länge tillbaka så är det väl dags även för mig att börja... som en tidig motståndare till detta fenomen får jag alltså nu känna mig besegrad! Det är ju trots allt ett nytt år nu! Dessutom har jag nyss fått tillbaka min älskade gamla dator som jag inte har använt sedan jag flyttade! Men som en oerfarne bloggaren jag är så känner jag att jag måste kalla in förstärkning när det gäller layouten... den ser hemsk ut! Men vi får väl se hur det hela slutar....






Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0