Valborg



 

Kvällen har inte bjudit på en majbrasa (trots att jag bor 50 m från en) men däremot fyrverkerier från ängen vid mitt hus!
Jag, Lisen, Jani, syrran och Jocke är här och dricker lite. Mycket trevligt. Får se vart det hela slutar.

Fyndat


Somrig kjol från Vero Moda


H&M, 200 spänn. Perfekt.

Hemlige kocken

Lånade en bok i går av Janis syster om tillsatser som finns i maten; Den Hemlige Kocken.

Har bara bläddrat lite i den än så länge, och inser redan att om jag läser den kommer jag få extremt svårt med att handla mat framöver. Det är verkligen fruktansvärt vad man stoppar i maten! Till och med min kära balsamvinäger (som jag använder till allt) är full av olika smakämnen!!!

Men det känns som om det är en bok man måste läsa.





 


Lite sent födelsedagsfirande...


Härligt att äta utomhus!



Fetaost sallad, bruschetta och kycklingpaj.


Perfekt sommarsallad.

Bruschetta med parmaskinka, pesto, soltorkade tomater och mozarella.


I dag har jag varit hos mina föräldrar på lunch och firat mamma i efterskott. Hon va ju i Italien när hon fyllde år, så i dag bjöd hon hem oss på lite mat. 
 
Känns nästan som om jag har en mat-blogg nu förtiden =) Bara mat hela tiden! Men det är väl härligt!

Matlagningskväll





I fredags hade vi matlagningskväll med jobbet! Mitt "lag" fick till uppgift att göra förrätten; rårakor med kräftstjärtar, rom och linfrökex. Hur gott som helst. Efter matlagningen gick hälften av gänget vidare till skrapan och upp till sky baren där. Sen gav jag mig ut i natten med Nathalie. Blev alltså en väldigt trevlig kväll =) 



Dags att deklarera



Ja då var det dags att deklarera.

Vanligtvis brukar det räcka med ett sms men nu måste jag ju fylla i bilagor.

Har rotat igenom halva lägenheten på jakt efter alla överlåtelsekontrakt. När jag äntligen hittade dem så hittar jag inte sladden till e-legget! Hmm.. det betyder mer leta.

Annars har dagen varit toppen. Var ute och körde direkt efter jobbet. Blev upptvingad på motorvägen men den lille bilen var lite läskig att köra med där. I morgon blir det körskolan, ska bli kul för då ska vi in mot stan och köra!

Nu ska jag fortsätta toklyssna på Lily Allen och börja jakten på sladden!

=)



Ensam hemma



Kvällens middag blev köttfärssås. Karln i huset beställde matlåda till jobbet i morgon så det passade bra. Han är på matchen inne på Råsunda ikväll så här hemma är det lugnt och skönt för en gångs skull.

Måste bara säga att jag är helt förälskad i min nya mobil! Den är så bra. Allt fungerar verkligen klockrent! Är så glad att jag bytte ut LG:n!!

Nej nu ska jag kolla film. Ciao!

J. Mellow

Min syrras kille är till skillnad från oss andra grym på musik! Spana in den nya videon han är med i!
Man blir ju nästan stolt... =)


Ari feat. DJ Rooftop, J. Mellow & Weric - Kalla D Konst from TungGung on Vimeo.

Haha



Det här är gammal svensk humor när den är som bäst!

Jag döööör av skratt! Glöm för guds skull inte ljudet när ni kollar.

Nytt igen



Kom verkligen inte överens med LG telefonen jag köpte. Så i dag bytte jag den till en Nokia 5800! Den va mycket billigare och så får man ladda ner hur mycket musik som helst under ett helt år. Toppen, tycker jag!

Lördagskväll


Syrran och hennes pojkvän invarderade vårt hus i går kväll. Till middag blev det potatisgratäng (som blev sååå god), biff, zuccini, halloumi och sallad. Blandad kompott, men när ena halva av sällskapet vill äta veg och jani bara äter kött så blir det så.

Efter middagen blev det Robinson och sedan kollade vi på Yes-man (med Jim Carrey).
Hysteriskt kul film =)  

God morgon



Åh, det är så härligt med lördagar!

Det kan behövas lite färg i dag



Bilder:
www.netaporter.com


Trött..



Kände mig hyfsat pigg i morse, så jag gick ner till apoteket för att inhandla diverse nödvändigheter. Tänkte köpa lite KanJang och allt vad det heter men det var ju jättedyrt. Fick nöja mig med lite c-vitamin i stället. Kom nyss hem och jag är hur trött som helst. Kanske inte va så pigg som jag trodde. Men det är ju inte direkt någon annan som handlar åt mig så vad gör man.

Nu ska jag bädda ner mig i soffan och kolla Changeling.




Nytt



Beställde i veckan så den kommer väl hem vilken dag som helst.
Äntligen blir jag av med min Ericsson.

Tidsfördriv



Har varit hemma från jobbet idag. Min teori om att jag drabbats av pollenallergi sprack så fort jag vaknade och kände halsen. Ångest. Först och främst missade jag körlektionen i morse (som jag ändå måste betala 1000 kr (!!!) för). Sen är det ju inte gratis att vara hemma från jobbet heller. Dyrt med andra ord. Tur att jag knappt ätit mat idag så att jag sparar in på något sätt ;)

Digitaltv:n fungerade inte i morse. Typiskt. Så det var bara att kasta sig över det läsbara man hade hemma. Började med Körkortsboken. Men trötta ögon vill inte läsa teori, så det blev Runners ist. Åhh det är så tråkigt att vara hemma. Men jag har faktiskt sovit halva dagen. Jätteskönt, jag som alltid har svårt att sova när jag är dålig.
 
Det är jobbigt att gå hemma också för det finns så mycket som måste göra. Hade väl en plan på att fixa lite men efter att ha plockat lite disk insåg jag att det kanske är bäst att vila.

Men i morgon måste jag pallra mig ner till apoteket och skaffa halstabletter och nått för ögonen. Kanske ska passa på att köpa lite nya tulpaner. Vackra saker borde väl påskynda tillfrisknandet? Det borde iaf va så.




Krasslig

Känner mig riktigt krasslig idag! Skulle ut och springa men är man risig blir det ingen runda. Och jag har inte råd, tid eller lust att bli sjuk! Så denna kväll kommer att gå ut på att försöka kurera mig. Vila och mat, så får det bli.

I morse var jag på bilskolan som vanligt. Kändes jättebra faktiskt. Ska dit i morgon också, då blir det vänstersvängar och rondeller. Kul! Hoppas verkligen jag mår bättre i morgonbitti.


Kvällens middag. Ovanligt.


Direkt från Italien. Olivolja, avokadotvål och Toblerone (har sagt till mamma och pappa
att de inte ska köpa en massa godis  till mig när de är ute och reser. Därför har dom gjort en grej av att köpa den största
chokladen de hittar...)



Min tränings t-shirt kom idag! Men den får vila några dar...

Vårtecken





Nu är det vår på riktigt! Natta och jag sprang på en liten slänt som var full av blåsippor! Härligt va? 

Efter prommisen stormade vi Millans hus i jakten på kaffe (och trevligt sällskap såklart).

Nu är jag hemma igen. Har precis stoppat i mig en tallrik Caprese sallad. Känns lite uttjatat vid det här laget men jag tröttnar aldrig!

Sista lediga dagen...



Känns riktigt tråkigt att det är sista lediga dagen i dag. I morgon är det jobb som vanligt. Suck.
Varför går tiden så fort?

I dag blir det nog ganska lugnt. Ska ut på en prommis med Natta snart. Sen ska jag hem och fixa lite och efter det ska jag ge mig ut på en löprunda. Har varit riktigt dålig i helgen när det gäller träningen. Har inte sprungit sen i torsdags, så det är verkligen dags!




Mera mat




Känns som jag inte skriver om ngt annat än mat nu för tiden haha. Men kvällens middag var så mysig så jag är bara tvungen. Jag och Lisen satt på altanen hemma hos mina föräldrar, i solen, och käkade. Sallad med mozzarella och avokado. Framkallade riktiga sommarkänslor =)

Har varit en underbar helg!

Påskafton!

Började tidigt på påskafton med storhandling på Maxi. Va så länge vi var i väg och handlade så det behövdes verkligen. Kvällen spenderades hemma hos janis syster. Blev en jättetrevlig kväll med god mat (traditionell påskmat plus lammstek och kalkonfilé till varmrätt), mycket godis och lite för mycket razz ;)


Måsten på påskbordet - matjessill och stekt inlagd strömming. Mums!


Mums! Varför man inte äter sån här mat oftare är ett mysterium.

 

Bubbligt från i fredags



Flaskan har samma size som Natta, haha.
Jani står i bakgrunden och lagar lite fyllemat, för vad gör man inte när gästerna 
börjar tjata om hamburgare mitt i natten... 





Påskmiddag och bubbelafton



Fredagskvällen började med en härlig påskmiddag hos mormor.
Halva släkten var borta så det blev bara jag, mormor, morbror och kusin. Men det var väldigt trevligt i alla fall!

Efter middagen fick jag finbesök hemma av Natta och Robin. Trevlig kväll med massa bubbel, babbel och fyllekäk.
Kommer bilder sen för just nu går det inte att ladda upp...

Glad påsk alla!

Städa städa varje fredag

Men som det ser ut här hemma så är det verkligen ingen som städar varje fredag.... Men nu har jag hållit på sen kl 9 i morse och det går framåt. Men det är så mycket! Saknar min lilla etta... ;)

Nu blir det en liten städpaus med lite Betapet. Hjälp, jag som tagit mig ur träsket men nu börjas det igen. Spana in www.betapet.se så får ni se vad jag pysslar med. Men måste utfärda en varning; det är starkt beroendeframkallande! I alla fall om du är lika nördig som mig...


Påskägg



Jag fick påskägg på jobbet i går! 
Tyvärr innehöll det godis, men som tur är bor det en godisråtta här hemma.

 


Spikmatta


Bild: www.shaktimattan.se

På jobbet har vi varit duktiga och beställt varsin spikmatta. Men de kommer inte förrens om några veckor så jag får återkomma med en recension. Är lite nyfiken på om den är så fantastisk som alla säger.



Dålig uppdatering

Va ett tag sen sist. Fast det har inte hänt så mycket... Det enda jag har gjort är tränat, övningskört och jobbat. Träningen går verkligen jättebra nu. Men jag kör fortfarande lugnt. Orkar nu utan problem springa i 45 minuter utan att vara slutkörd. Känns så skönt. Det är så underbart hur kroppen förändras så snabbt i början! Men det får bli lugna rundor fram tills den 20 april då mitt träningsprogram sätter i gång. Måste dock börja köra lite styrka också, men det är så tråkigt...

Övningskörningen går också framåt. Men just nu är det lite svårt att öva på allt jag gör i körskolan eftersom pappa är utomlands.

Som sagt, det har inte hänt så mycket sen sist. Men det är ganska skönt det med.


Härliga fredag!!!

Vilken underbar dag det är! Riktigt mysigt vårväder!

Slutade tidigt i dag, så när jag kom hem tog jag en liten löprunda hem till mormor för lite babbel och fika. Sen tog jag en lite längre runda hem, tog ca 40 min att springa. Skönt! Kände mig ganska pigg ändå, inte alls tungt och jobbigt! =)

I kväll blir det lugnt som bara den. Ska somna i soffan, det är min enda plan. Kanske ska laga lite mat också. Fick en stor kruka med kryddor av mamma. De åkte till Italien i morse för att cyckla, så jag fick kryddorna så att de inte bara skulle stå och vissna!


RSS 2.0