Nu är lilla Elton äntligen här!



Väntan...



God morgon!


Känns väldigt lyxigt att ha tid att laga en ordentlig frukost! Får njuta så länge det varar. Men det är lite konstigt att jag vaknar kl 6 varje morgon... varför händer det inte när man ska till jobbet?

Har varit lite dålig på inlägg senaste dagarna, men bebin håller på att bråka så att det ilar, sticks, trycker och krampar i magen. Har hört att bebisar ska bli lite lugnare inför förlossningen, men jag har en hyperaktiv liten kille. Var lite orolig för att han inte lägre låg rätt i magen eftersom rörelserna har varit jättekonstiga, men fick bekräftat igår hos barnmorskan att han fortfarande är fixerad. Men han ligger väldigt långt ner, därav det onda i magen. Så nu går jag här hemma och väntar...

Hembakat

'


I kväll har det hänt något ovanligt här hemma - jag har bakat! Var hemma hos mormor och plockade äpplen, så det är både hemodlat och hembakat! Inte illa. Fem smulpajer blev det... en som vi tänkte äta upp nu (mums!) och fyra som jag ska frysa in. Blir väl en del fikabesök här framöver och då vill man ju ha något att bjuda på.

Lite nya blommor inför hösten

 

 


Hemma och fixar

Idag är det andra dagen jag är ledig från jobbet. Känns lite konstigt och känner mig rastlös, men skönt ändå att slippa tänka på jobbet. Har massor här hemma som måste göras, men det går inte särskilt snabbt... blir ju trött bara efter att ha hängt tvätt. Men har i alla fall börjat packa väskan inför förlossningen. Vet inte hur viktigt det är egentligen men det känns skönt att vara förberedd och slippa tänka på det sen.

På bilden har jag lagt fram lite av de kläder vi ska ha med oss. Ni kan ju gissa vilka av kläderna Jani har valt :)


Optimist? Javisst!


Vecka 39


RSS 2.0