Mitt första försök...



Mitt första försök att göra macarons gick faktiskt rätt bra! De blev visserligen varken släta eller glansiga, men tycker ändå de ser hyfsade ut. Men viktigast av allt - de fick perfekt konsistens... lite sådär härligt sega i mitten. Smaken är choklad och fyllningen är karamell-kola.




Så här mumsig ser kolan ut som jag har kokat.


2:a adventsfika



I eftermiddags var min familj här och fikade lite (dvs hjälpte till att äta upp allt jag bakat...). Utöver lime-whoopies bjöd jag på saffransbiscotti.

Lime whoopie pies



En ny variant av whoopies. Denna gång smaksatte jag dom med rivet limeskal. Men tycker man ser färgen dåligt på det här kortet, dom är mer mintgröna. Här ser kakorna nästan lite gråa ut.... men goda var dom!



Här håller jag på att spritsa ut kakorna. Kände att jag behövde förtydliga det när Jani frågade "vad är det där för päron?"...


I veckan har Elton...


... sovit på banken.


... hängt i soffan. Blivande liten soffpotatis?


... och busat ännu mer med apan!

Torsdag



I dag har jag och Elton varit och hälsat på min farmor. Jag blev bjuden på en jättegod lunch och fika, riktigt lyxigt tyckte jag! Tyvärr har det ju varit lite dåligt väder och blåst mycket, annars hade vi tagit en promenad. Men det får bli nästa gång!


Elton busar med sin apa!

Den här veckan har Elton varit en glad liten kille. Han skrattar massor och blir mer och mer medveten om världen omkring honom. Bus är det som gäller, allt annat är tråkigt! Han har även blivit jätteduktig på att sitta om han bara får luta sig mot något. Hans lilla apa tycker han om för den är lätt att ta tag i, så nu får den följa med över allt!



RSS 2.0