Hjälp!

Caféet styr mitt liv!


Adventsmys hos Millan

I kväll var jag hembjuden till Millan på adventsfika med Natta och Lisen. Det bjöds på glögg, nybakade lussebullar, hemgjorda pepparkakor och en massa julstämning! Tack Millan för en jättemysig kväll!







Natta är här



Natta är här och rör om i grytan.

Vi laddar förfullt inför kvällens adventsmys hemma hos Millan!


Fjädrar



Fick bli lite nytt idag också...


Kvällen närmar sig

Kvällen närmar sig och jag börjar bli riktigt partysugen. Men jag ska ju åka mata katterna imorgon bitti och då vill jag gärna kunna köra... så det blir ingen alkohol för mig. Första vita helgen sedan september, så jag antar att det det är lika bra det.

Men kvällen ser ut att bli riktigt trevlig ändå. Ska hem till Millan med Natta och kolla Mamma Mia och äta kilovis med guld-brie! Mys!

Ha en bra lördagskväll alla mina kära!

 


Love, love, love





Hämtade mina skor häromdagen! Dom är en storlek förstora och hemskt höga, men kan verkligen inte skicka tillbaka dom... Kärlek säger jag bara.


Lördagsshopping

Lördagsmorgonen började jag med lite shopping i Farsta tillsammans med underbara Millan, Natta och lilla Moa. Skulle egentligen köpa lite julklappar men det blev lite nödvändigheter till mig själv istället; ny mascara (klarar mig inte utan Kanebos 38c har jag insett nu...), en svart sjal och en svart cardigan. Känner mig helt fantasilös när det kommer till julklappar. Vad köper man till folk egentligen?



Moa shoppar loss.


Välbehövlig fikapaus.

Har glömt bort att berätta att jag är kattvakt åt Helenas små kattor när hon är på kanarieöarna och har det skönt. Gosigare och snällare katter får man leta efter.. igår när jag skulle hem fick jag inte gå.. Mysan låg och vaktade dörren. Kändes så taskigt att gå därifrån och lämna dom små kissarna.



Dörrvakten.

 


Heaven

 



Äntligen hemma. Vad har jag då haft för mig i två hela dagar? Jo, jag har ätit. Fläskkarré med pestokrossad potatis, ruccola, torkad tomat, parmesan och rödvinskaramell. Ankleverterrine med fläsklägg, kvitten & hjortron marmelad. Stekt hälleflundra med chili och limesmörsås och hummerpotatis. Svampsoppa. Två sorters sorbet med nötkross och choklad. Hallonpaj. Croissant. Helstekt biff med rostade morötter, romansallad, dragonsås och bakad potatis. Broccolisoppa. Matjesillsröra. Pestopasta. Scones med färskost och marmelad. Och lite därtill. Hur man hinner äta så mycket på två dagar är för mig en gåta, men det har jag gjort i alla fall. Himmelriket säger jag bara. Ska dock inte väga mig på ett tag.

 


I morgon



I morgon bär det av till detta slott. Ses på onsdag kväll igen!


Regn, regn, regn...



Riktigt trist väder idag. Men som tur är passar mörker och regn perfekt till en mysig söndagsfrukost med tända ljus. Är inte så bakis idag faktiskt, men det blir nog soffan hela dagen i alla fall... dessutom är det The City-marathon på MTV! :)


Lördagsmys




Helena och Lisen



Titta vad fin Lisen är i mörkt hår och rött läppstift (ser dock rosa ut på bilden..)!

I kväll har jag Lisen och Helena hemma hos mig. Självklart dricker vi en massa vin och babblar en hel del :) Känns som om det blir alldeles för sällan nu för tiden. Hade bara två andra sköna damer varit här hade kvällen varit komplett. Men mysigt har vi!

Hoppas ni andra har en lika härlig lördagkväll!

Puss på er


Paket på ingång






Inkorgen


Try JibJab Sendables® eCards today!

Delar med mig av lite av innehållet i dagens inkorg.

Slutsats: Farsan och hans arbetspolare verkar ha alldeles för lite att göra på jobbet... Farsan är förresten han utan glajjer för er som inte vet...

Beroende

För andra kvällen i rad sitter jag och svullar i mig pepparkaksrullar. Och dricker glögg.

Känns som om detta kommer att bli min drog framöver.


RSS 2.0